Ander thema

3D Animation and Visual Development

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit jaar heb ik een verzameling samengesteld van verschillende werken waar ik aan heb gewerkt of die ik heb ondersteund. Ik heb hard gewerkt aan het creëren van verschillende projecten die zich richten op visuele ontwikkeling en 3D-animatie, variërend van commercials tot game-ontwikkeling en korte films.
Op mijn expositie geef ik ook alvast een voorproefje van mijn nieuwe korte film, die helemaal in het teken staat van passie en de drang om te creëren. Ik hoop dat mijn werk mensen kan inspireren.
Visualisatie voor een korte film pitch
Verschillende kleurtesten voor de hoofdpersoon van mijn film.
Filmposter van een project waar ik aan meewerk als animator

Artist statement

Als 3D-karakteranimator ben ik voortdurend op zoek naar beweging. Ik maak gebruik van verschillende 3D-programma's, zoals Blender en Maya. Mijn werk richt zich voornamelijk op karakteranimatie, karakterontwerp en storyboarding. Ik ben gepassioneerd over het creëren van kleurrijke, gestileerde karakters die zowel in 2D als 3D tot leven komen. Door het gebruik van compositie en beweging vertel ik visueel een verhaal aan het publiek. Mijn creativiteit wordt vooral gevoed door de drang om entertainment en escapisme te bieden. Ik vind het belangrijk om mensen te laten genieten van leuke dingen en hierdoor een beetje vreugde in hun leven te brengen.

Ambities

Mijn doel is om binnen vijf jaar als karakteranimator te werken voor verschillende projecten. Mijn passie ligt vooral in film, games en andere diverse media.

Geleerd tijdens de studie

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding is voornamelijk het proberen van verschillende dingen.