The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor


Officiële opening HKU Exposure Online 2020

Op woensdag 24 juni werd HKU Exposure online 2020 officiëel geopend. Hiermee was de kick-off van het drie dagen durende eindwerkfestival met werk van de nieuwe lichting afgestudeerden van HKU een feit.

Tijdens de opening trapte presentator, regisseur en acteur Lucas de Man (Stichting Nieuwe Helden) feestelijk af vanuit TivoliVredenburg, samen met een kleine selectie afstudeerders en het College van Bestuur van HKU.

Geniet tot en met zaterdag 27 juni van films, animaties, muziek, (live) performances, installaties, grafisch ontwerp, games, boeken, fotoprojecten en nog heel veel meer. Ontmoet de nieuwe lichting creatieve professionals via Q&A’s, talkshows, voorstellingen en interactieve sessies of maak kennis met hun werk via de portfolio’s met afbeeldingen, video's en omschrijvingen van het examenwerk.

HKU maakt voor het vierdaagse online festival dankbaar gebruik van bekende locaties in Utrecht. Naast TivoliVredenburg is dat bijvoorbeeld cultuurpodium EKKO, dat een belangrijk decor vormt voor optredens van de afstuderende muziektechnologen en concerten van conservatoriumstudenten. Op donderdag 25 juni vanaf 23.00 uur projecteert HKU in samenwerking met de LiGHT-UP COLLECTIVE afstudeerwerk op het gebouw. Verder is er een belangrijke rol tijdens Exposure weggelegd voor onder meer Fotodok, Kapitaal en het Huis van Betekenis waarvandaan examenkandidaten uit verscheidene studierichtingen hun eindprojecten presenteren.

 

.

Event HKU Opening Podium Tivoli