Prof. Chronos en de Grote problemen monsters

Beste mensen en toekomstdenkers, 

 

Hierbij een uitnodiging voor de grootse onthulling van een van mijn nieuwste, en zeker de belangrijkste, uitvindingen ooit.  De toekomst simulator!  Mijn nichtje Juno zal hier ook aanwezig zijn om mij te assisteren!

 

Deze machine draait op input van de buitenwereld. Op fantasieën en verzinsels. Dus het creëren hiervan zal centraal staan tijdens deze sessie. En ook jij kan hierbij helpen. Meer dan een smartphone heb je hiervoor niet nodig. Wat we precies allemaal gaan doen, hou ik verder nog even geheim.

 

Tot zaterdag 27 juni 2020

12.00 - 13.30

theaterpresenteert.hku.nl/ipd

 

Groetjes

 

Prof. Chronos

 

 

In deze anderhalf uur nemen we een kijkje in het, vaak chaotische, maakproces van professor Chronos en Juno. Samen zullen zij een demonstratie geven van de nieuwste uitvinding van de professor. Door middel van meerdere media te combineren, mixen, vervormen en af te breken gaan ze de uitdaging aan om een de grenzen van het multimediale op te zoeken. Film, stop motion, games, muziek, geluidseffecten, projection mapping, 3D objecten en nog veel meer komt voorbij. Door middel van geavanceerde tools en scripts, banen ze zich een weg door multimedia land en de live productie en vastlegging hiervan. 

 

Vragen als:

 

- Kan je live een stop motion film maken?

- Hoe maak je van een geluid een 3D object?

- Hoe kan publiek inbreken in het proces van een maker?

 

zullen vast onbeantwoord blijven.

 

Wat we wel beloven is een speels stukje live proces waarin we ons best doen de fun van experimenteren en creëren te laten zien. 

 

EN DAT ALLEMAAL INTERACTIEF! 

Volg https://www.instagram.com/prof_chronos/ voor snelle updates!

chronos hkutheater ipd juno