Vivarium

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een terrarium is een soort klein en compact wereldje op zichzelf. Hoe zou het zijn als je dit wereldje kon ontdekken? In Vivarium kun je naar een echt, levend terrarium kijken en vervolgens een digitale wandeling maken in dit kleine ecosysteem.

Artist statement

Met mijn werk focus ik eigenlijk altijd op het opwekken van een bepaald gevoel of het neerzetten van een specifieke sfeer. Ik specialiseer mij in concept art en illustraties, maar dit is niet het enige wat ik doe. Ik vind het leuk om gebruik te maken van verschillende tools en technieken, maar ook om mijn projecten gevarieerd te houden door soms te werken met 3D of fysieke kunst.

Ambities

Ik wil graag doorstuderen en de tijd nemen om uit te vogelen wat écht bij mij past en wat ik wil gaan doen. Ik weet dat ik veel variatie in mijn werk fijn vind, maar moet nog uitvogelen hoe ik dat vorm zou willen geven. Ik zal in ieder geval nooit stoppen met maken, experimenteren en creatief bezig zijn.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn studie is om niet bang te zijn iets nieuws uit te proberen en out of the box te denken. Ik weet nog dat ik het enorm spannend en intimiderend vond om een nieuw programma te leren toen ik aan de HKU begon, terwijl ik daar nu bijna niet meer naar omkijk. Ik weet beter hoe ik nieuwe dingen moet leren en wie ik daarbij om hulp kan vragen, waardoor ik me kan blijven ontwikkelen.