Kunst en Economie Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 147 29/06/2023 13:05 - 13:50

School Event
Kunst en Economie
Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 147
29 jun 13:05 - 29 jun 13:50

Kring 20

13.05 - 13.50 Isa Stuivenberg

Isa Stuivenberg "Onder de naam De Taal van Kunst heb ik in samenwerking met het Mondriaanhuis een interactieve wandelroute opgezet voor nieuwkomers in Amersfoort. Hierbij maken de nieuwkomers op een laagdrempelige manier kennis met Piet Mondriaan en het cultureel erfgoed van Amersfoort.

Tijdens de EXPO zal dit in een creatieve workshop worden uitgevoerd, samen met een aantal HKU-studenten en nieuwkomers/migranten. De workshop vindt plaats op 29 juni om 13.00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren."

Fabienne (Let op: Exposeert op projectvloer) "Van 28 t/m 30 juni is er een mini expositie genaamd ‘kanker zooi’ waarin aandacht wordt gevraagd voor jonge mensen die na hun kanker weer willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Welke obstakels komen zij tegen in een wereld die niet op hen is afgestemd en hoe gaan ze hier mee om? Maar ook: hoe lossen we dit op? En vooral: je bent meer dan alleen je kanker.

Door middel van deze expositie wordt hopelijk ook het taboe dat op kanker rust aangepakt, dus kom vooral langs om in gesprek te gaan en meer te leren over deze bijzondere groep mensen.

Achteraf nog vragen? Mail naar fabienne.valkenburg@student.hku.nl"

Nynke (Let op: Exposeert op projectvloer) Tijdens mijn film experience "A Ticket to Wonderland" laat ik een film tot leven komen om zo de bezoeker voor even de eigen wereld vergeten en in die van een film stappen. Om dit te doen heb ik onderzoek gedaan naar escapisme en het creëren van ervaringen in een experience economy. Tijdens exposure laat ik onderdelen uit mijn experience zien samen met mijn paper prototype, zodat de bezoeker een klein beetje kan ervaren wat mijn experience inhoudt.