Kunst en Economie Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 124 30/06/2023 12:00 - 16:30

School Event
Kunst en Economie
Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 124
30 jun 12:00 - 30 jun 16:30

Kring 22

12:00 - 12:45 Myrthe Janssen 13:00 - 13:30 Matia Ibba 14.00 - 15.15 Sterre Zwaanenburg 15:30 - 16:30 Noa Berndsen

Myrthe Janssen Terecht Ontdek op een originele wijze met welke juridische aspecten een theatermaker in aanraking kan komen. Myrthe Janssen zal je verrassen met haar scheurkalender over recht en ondernemerschap in de theatersector. Myrthe zal presenteren om 12:00 uur en heeft de rest van de dag doorlopend informatie bij haar stand.

Matia Ibba fEEsTje Matia Ibba presenteert haar flowchart om inzicht te geven over hoe inclusie in de communicatie en het aanbod op food festivals verbeterd kan worden voor mensen met een medisch dieet of allergie. Bezoek haar kraampje en ontdek haar oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van lekker eten op festivals. Matia zal presenteren om 13:00 uur en geeft de rest van de dag doorlopend informatie bij haar stand.

Sterre Zwaanenburg Theaterspel ¨MoneyWays¨ Sterre Zwaanenburg neemt je mee op een interactieve reis door het financiële en sociale leven van een student. Ze presenteert haar theaterspel dat is ontwikkeld ter verbetering van het financieel welzijn van studenten. Elke bezoeker mag zelf in de rol van student stappen en meespelen. Ontdek hoe je op een leuke manier meer kan leren over de relatie tussen geld en het sociale leven van studenten. Kom het spel spelen om 14:00 uur.

Noa Berndsen Ik organiseer een stand-up comedy show in de vorm van een open mic, waarbij een viertal vrouwelijke comedians hun materiaal uittesten op het publiek.

In samenwerking met Café Theater Festival ben ik gestart met het ontwikkelen van een project om een podium te geven aan vrouwelijke comedians voor talentontwikkeling, professionalisering en het creëren van community. Vrouwelijke comedians zijn op dit moment niet goed zichtbaar in het werkveld en hier wil ik verandering in brengen. Door te werken met het concept ‘door vrouwen, voor vrouwen’ wordt er een veilige omgeving en community gecreëerd om te leren en uit te proberen.

Pepijn Buizer (Let op: Geeft een workshop in lokaal 1.13) Workshop en boekje over contentmarketing Pepijn Buizer leert ons over contentmarketing en hoe beginnende theatermakers een plek in de markt kunnen innemen. Hij presenteert zijn onderwerp door een korte versie van de workshop te geven en een boekje met opdrachten aan te bieden. Ontdek hoe jij als beginnende theatermaker jouw product of dienst op de juiste manier kunt vermarkten. Pepijn zal om 13:30 uur een introductie doen van zijn workshop waarna de workshop plaatsvindt in lokaal 1.13.