Kunst en Economie Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 101 30/06/2023 12:30 - 13:45

School Event
Kunst en Economie
Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 101
30 jun 12:30 - 30 jun 13:45

Kring 26

12.30 - 13.45 Alexander Hoevenaars, Nelleke Grimberg, Ruben Schalleij, Sofie Ooteman

Mapping the musician’s path: Shaping the world around you as an artist

Aan de hand van een live uitvoering van verscheidene songs wordt een talkshow verzorgd over de muziekindustrie. De artiest is aanwezig als gast om diens perspectief te belichten op de problematieken en vraagstukken waar een opkomende artiest mee te maken kan krijgen in zijn of haar loopbaan. Ieder aan de talkshow tafel is een expert op het gebied van een van deze vraagstukken/problematieken en zal hierop zijn of haar verdiepende visie en kennis delen aan de tafel met de artiest en het publiek. Het doel van de talkshow is om verschillende vraagstukken rondom de carrière van de artiest bespreekbaar te maken en de veelzijdigheid van de muziekindustrie te belichten.

Alexander Hoevenaars Het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in Digitale Strategie & Marketingdiensten binnen de muziekindustrie. Tijdens het gesprek zal ik hierover mijn visie, kennis en ervaringen delen.

Sofie Ooteman Het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in het gebied van fondsenwerving voor startende muzikanten. Tijdens het gesprek zal ik hierover mijn visie/kennis en ervaringen delen.

Ruben Schalleij Het afgelopen jaar heb ik mij verdiept in Digitale Strategie & Marketingdiensten binnen de muziekindustrie. Tijdens het gesprek zal ik hierover mijn visie, kennis en ervaringen delen.

Isabelle Wouda (Let op: Exposeert op de projectvloer) Omdat ik een concept voor een platform ga creëren, zal ik de huisstijl, website, social mediacontent, visuals, trailer, anekdotes en ondersteunend materiaal presenteren.