Kunst en Economie Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 125 28/06/2023 12:00 - 17:30

School Event
Kunst en Economie
Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 125
28 jun 12:00 - 28 jun 17:30

Kring 30

12:00 Boisé Letwory 13:15 Manouk Weynschenk 14:30 Ingmar van Hilten 15:30 Zoë Manuputty 16:30 Nicki van Vliet

Nicki van Vliet Als ontwerpoplossing heb ik een dilemma- en kennisspel ontwikkeld om als gespreksstarter te dienen over de gevolgen en keuzes binnen criminaliteit voor middelbare scholen en mbo's. Tijdens mijn presentatie zal ik dit spel toelichten en samen met het publiek spelen.

Ingmar van Hilten Op 28 juni zal Ingmar van Hilten vertellen over de ontwikkeling van zijn merk HILTEN+. Hier zal het concept gepresenteerd worden van een nieuw merk, dat zich inzet tegen de overconsumptie binnen de tweedehands kledingindustrie, en een podium biedt aan nieuwe ontwerpers. Daarnaast zullen verschillende beelden je inspireren om in de toekomst aankopen bij HILTEN+ te doen.

Manouk Weynschenk Stitch & Share Your Heritage is een workshop, speciaal ontworpen voor Nederlanders met roots in de voormalige Nederlands-Indische archipel. Tijdens deze workshop wordt borduren gebruikt als middel om mensen en hun erfgoed met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door het verleden, het heden en de toekomst van handwerk in verschillende culturen en contexten, creëren we samen een kleurrijk en betekenisvol kunstwerk.

Echter, bij Stitch & Share Your Heritage draait het niet alleen om borduren, maar ook om het delen van verschillende achtergronden en perspectieven. In plaats van te segregeren, gebruiken we deze diversiteit als bron van inspiratie. Doe mee en ontdek hoe je jouw erfgoed op een creatieve manier kunt delen en verbinden!

Zoë Manuputty Rebranding van een modemerk, gepresenteerd door een brandbook.

Boisé Letwory Huid Verhalen is een podcast waarin de persoonlijke ervaringen van mensen met een huidziekte centraal staan: hoe heeft dit invloed op het mentaal welzijn? Op woensdag 28 juni ga ik, Boisé Letwory, in gesprek met iemand met een huidziekte. Om 12:00 uur start het gesprek, wat tevens ook de eerste pilot opname is van Huid Verhalen.

Aangezien de podcast live wordt opgenomen, kan je na 12:00 uur niet meer naar binnen, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Mocht de tijd veranderen, dan is dit te zien op de deur van lokaal 1.25.