Kunst en Economie Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 122 28/06/2023 12:00 - 17:00

School Event
Kunst en Economie
Oudenoord 700, Utrecht | Lokaal 122
28 jun 12:00 - 28 jun 17:00

Kring 18

Tijden: 12.00 - 17.00 Sven van der Steur 12.00 - 17.00 Melissa Strarup

Romée Jansen (Let op: Exposeert op projectvloer) Tijdens deze expositie presenteert Romée Jansen met trots haar onderneming ‘De Droomfabriek’. Dit creatieve digitale platform biedt kinderen de mogelijkheid om op een interactieve en creatieve manier te knutselen, tekenen en dansen met behulp van instructievideo's en diverse thema's. De Droomfabriek is een speelse en inspirerende plek waar kinderen de vrijheid hebben om buiten de lijntjes te kleuren, hun eigen kracht te ontdekken en al hun dromen waar te maken. Het is een plek waar creativiteit, plezier en persoonlijke groei samenkomen.

Lisanne Hoving (Let op: Exposeert in lokaal 113) Op woensdag 28 juni gaan we met elkaar koken en eten, om op deze manier de verbinding met elkaar op te zoeken! Dit zal beginnen bij het snijden van de ingrediënten, waarna we het recept gaan uitwerken. Op deze manier kan ieder ervaren hoe 'koken en eten' een bijdrage kan leveren aan mensen verbinden en de sociale cohesie kan verbeteren. Dit alles zal plaatsvinden tussen 16:15 en 17:00 uur.

Sven van der Steur "Tunnelvisie is een interactieve video-installatie die voorbijgangers bewust moet maken van de maatschappelijke impact van XTC-gebruik. De 'eye-catcher’ van de installatie is een groot oog dat voorbijgangers blijft aanstaren wanneer zij langslopen."

Floor Idelenburg (Let op: Exposeert op projectvloer) "Het O. Praatje door de opera-ontdekker 28 juni 15.15 - 16.15 ben ik aanwezig om vragen te beantwoorden en het concept nader toe te lichten. Ik neem het publiek van exposure mee naar de voorstellingen die ik heb gezien tijdens O. Welke 'route' heb ik bewandeld tijdens het festival? Aan de hand van een audiotour en een visuele map kun je zien en horen wat ik heb gezien en hoe mijn ervaring was. Op deze manier wil ik je motiveren die route te bewandelen tijdens het festival. Daarnaast wandel ik ook langs plekken waar je eventjes een drankje kunt doen en kunt kletsen met diegene met wie je bijvoorbeeld naar de voorstelling bent.

Als ontwerpoplossing wil ik aan de hand van diverse profielen (personen, BN'ers) O. Routes gaan samenstellen die het publiek kan volgen."

Melissa Strarup Op 28 juni vanaf 12 uur is de expositie Psilocybin Intertwining te zien. Deze gaat over de effecten van psilocybine truffels op de mentale gesteldheid, specifiek voor rouw- en verliesverwerking.

De expositie is een plek van rust en kalmte, een plek waar je even mag zijn, samen met je verdriet. De expositie heeft als doel om op een laagdrempelige manier het gesprek te openen over deze onderwerpen waaraan nog stigma's verbonden zijn.

Laura ten Hove (Let op: Exposeert buiten op terras food trucks) Op 28 juni nodig ik u uit om onder het genot van een drankje in gesprek te gaan over seksuele intimidatie. Dit hoeft geen zwaar gesprek te worden. Het kan ook heel interessant zijn. Het is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de kern van het project. Meedenken over de toekomst is natuurlijk ook altijd leuk en welkom!